Yllä oleva numerosarja voisi olla Huoltajan pankkikortin tunnusluku. Itse asiassa, sehän on, mutta ei siitä sen enempää. 2450 oli myös tänään pelatun Suomen Cupin finaalin yleisömäärä. Ei mitään ihan hurjaa yleisöryntäystä päästy siis tänään Finnair Stadionilla kokemaan. Tämä lukema kertoo karua kieltään Suomen Cupin arvostuksesta. Kyllähän tästä aiheesta on silti vuosien saatossa saatu lukea vuodatuksia, joten ei siitäkään sen enempää.

Iltapäivän ottelu tarjosi kuitenkin ihan mukiinmenevää jalkapalloviihdettä. Jälleen kerran saatiin todistaa sitä, että yleisöllä on tärkeä roolinsa mieleenpainuvan ottelutapahtuman aikaansaamisessa. Kokkolasta saapuneet kuutisensataa KPV-fania pitivät sen verran meteliä katsomossa, että sen pystyi jopa television välityksellä aistimaan. Hatunnosto tästä kokkolalaisille.

Miten tuossa ottelussa sitten kävi? Väliäkö sillä, koska eiköhän kaikki ne ihmiset, joita se oikeasti kiinnostaa, olleet tänään arktisista olosuhteista huolimatta Urheilukadun jalkapallostadionin katsomossa. Hatunnosto heillekin.

Huoltaja